Dermaplaning

Dermaplaning

"Let it GLOW"

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen verwijderd worden van het gelaat met met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte,stralene en frisse huid. Dermaplaning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

 

Groeien de haren donkerder terug?
Het is een mythe dat door dermaplaning de donsharen (vellushaar of peach fuzz) donkerder terug groeien. Dermaplaning heeft geen invloed op de groei van de donsharen in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donsharen zijn verwijderd en terug beginnen te groeien, komen deze aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt. Als het donshaar volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De donsharen groeien dus niet dikker terug door dermaplaning. U hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht. De structuur van de haren kunnen enkel veranderen door hormonen, menopauze of medicijnen en niet door dermaplaning.

 

Is dermaplaning pijnlijk?
De behandeling gebeurt met een steriel chirurgisch mesje en pijnloos. Het is veel minder pijnlijk dan harsen.  Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne, vanwege het risico op het beschadigen van de huid. Hierdoor kunnen bacteriën over de huid verspreid worden waardoor de acneproblemen verergeren.

 

Dermaplaning gaat acne tegen
Het is een misvatting dat dermaplaning acne kan veroorzaken. Zoals je hierboven hebt gelezen, kan het bij actieve acne het probleem verergeren. In andere gevallen, zal het de kans op acnelittekens juist verkleinen, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een verdikte hoornlaag (hyperkeratose). Dit zorgt namelijk niet alleen voor een grauwe uitstraling, maar kan ook acne in de hand werken. Dermaplaning is een aangewezen behandeling om de hoornlaag te verdunnen en de kans op acne te verminderen. Vervolgens is de huid ook beter toegankelijk voor huidverzorgingscrèmes of eventuele acnecrèmes.

 

Voordelen van dermaplaning

> Verwijdert dode huidcellen en donsharen.
> Verfijnt fijne lijntjes.
> Egaliseert en verheldert de huid.
> Bevordert aanmaak collageen en elastine.
> Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd.
> De huid weer een "glow" geven.
> Betere opname van werkstoffen tijdens de behandeling.
> Make-up blijft mooier op de huid.
> Ideaal te combineren met andere behandelingen.
> Betere opname van je dagelijkse skincare zoals dagcrème, nachtcrème,...


Led Therapie

Led-therapie

"The healthy light for your skin."

Helight Led-therapie

Led-therapie

 

Fotodynamische therapie kent veel toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.

 

> Stimuleert het natuurlijk herstelproces> Huidherstel

> Stimuleert de productie van collageen

> Pakt oppervlakkige lijntjes aan

> Bevordert de gezondheid van de huid door de huid energie te geven

> Zeer doeltreffend bij bacteriën zoals acné

> Egaliseert de huid

 

Renophase werkt met fotodynamische peelings en serums waardoor deze door Led sterker worden geactiveerd. De behandelingen worden mede door Led doeltreffender.

 

Wat is led therapie?

 

Iedere cel is in staat om licht te absorberen. Dankzij de opname van de intensiteit van het licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Om resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continu de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten zorgen voor een versterkend effect van de huid.

 

Voor wie?

 

LED-lichttherapie is een natuurlijke, niet-invasieve behandeling voor alle leeftijden, huidtypes en huidtinten. Het zet de huid aan tot regeneratie, geeft volume aan de huid waardoor je een mooie gloed en gelijkmatige teint krijgt. Daarnaast is LED therapie ook uitermate geschikt voor mensen met een problematische of gevoelige huid zoals rosacea, irritatie en eczeem.

 

Led-therapie is in verschillende behandelingen geïntegreerd of kan bij elke behandeling extra ingeschakeld worden.


Massages

Massage

"Time spent getting a massage is never wasted."

Massage

Ons dagelijks leven is vaak stressgevend. Een relaxerende lichaamsmassage brengt je tot rust en heeft een heilzame werking op het lichaam. Door een weldadige, diepgaande massage kan je volledig tot rust komen.

 

Bekijk in de prijslijst alle massage en combo's met peeling & treatment.

 

Gun jezelf een me-time moment en voel je nadien herboren.


Feel good gelaatsbehandelingen

Feel Good gelaatsbehandeling

"Create a Zen moment."

Feel Good gelaatsbehandeling

Bij een “Feel Good” gelaatsverzorging staat verzorging en een zen-moment centraal. Ideaal om kennis te maken met een professionele gelaatsbehandeling en je huid in contact te laten komen met actieve ingrediënten. Bij deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige producten die steeds aangepast zijn aan jouw huidconditie en wensen.

Heb je een huidprobleem of wens je intensiever aan de slag te gaan met anti-aging, dan is een traject van huidverbetering aan te raden. Deze behandelingen en thuisproducten zijn intensiever om jouw doel te bereiken.

 

Feel Good gelaatsverzorging is ideaal :

 

om je kennis te laten maken met een professionele gelaatsbehandeling

> bij zwangerschap of borstvoeding
> als je even een ZEN-moment nodig hebt
> voor een feestje als je een glowing skin wil
> als onderhoudsbehandeling

Stap 1

Reiniging + peeling

Reinigingsfase aangepast aan jouw huid.

Stap 2

Serum + massage

De huid voorzien van de nodige actieve bestanddelen en een relaxerende massage van het gelaat, schouders en hoofdhuid.

Stap 3

Masker + dagverzorging

De behandeling wordt afgesloten met een masker en dag- of nachtverzorging


Healthy make up

Healthy make-up

"Glow, sparkle and shine"

Healthy make-up

Omdat een gezonde huid centraal staat bij Mooi Mooi, kiezen we ook voor een make-up merk dat de huid niet verstopt maar juist verbetert.

Colorescience is een minerale make-up zonder geurstoffen, mineralen oliën, alcohol of talk. Omdat zonneschade vroegtijdige huidveroudering en tal van andere huidproblemen veroorzaakt, bevatten de meeste producten wel een SPF-bescherming!

De producten van Colorescience worden aanbevolen door de Skincare Foundation voor hun goede bescherming tegen UVB en UVA, bluelight HEV, infrarood en pollutie zonder chemische stoffen.

Dit fantastische merk is ook zeer geschikt voor acne huid omwille van de niet- comedogene samenstelling en is geschikt voor zeer gevoelige, reactieve huiden.

 

Weet je niet goed welk product voor jouw huid geschikt is: geen probleem, ik help je graag verder met een persoonlijk make-up advies.
Samen kijken we welke kleur, textuur,… voor jou ideaal is.

 

Met een sprankelende naturel make-up accentueren we je persoonlijkheid zodat je je op en top vrouw voelt!


Peelings

Peeling

"Facials are workouts for your skin."

Peeling

Wat is een peeling eigenlijk?

 

Peelings zijn geschikt voor diverse huidproblemen. Een peeling is een vorm van exfoliatie en verschilfering (soms)van de huid, welke door middel van actieve bestanddelen kan doordringen in verschillende lagen van de huid. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen en deze wordt bepaald door de indicatie van de peeling. Doel is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing. Met een intensievere peeling vermindert u pigmentvlekken, fijne rimpels, acné littekens, actieve acné en grove poriën. De teint egaliseert, de talgproductie komt weer in balans en de huidtextuur verfijnt.

 

Hoe verloopt een peeling behandeling?

 

Een peeling duurt ongeveer 25 minuten en is pijnloos. U kan wel een tintelend gevoel ervaren. Afhankelijk van uw huidwaarden en gevoeligheid zullen we de peeling langer of korter laten inwerken. We bouwen dit graag op zodat de huid de tijd heeft om zich aan te passen en reacties te vermijden. Sommige peelings kunnen hierna worden geneutraliseerd waarna de werking stopt. Afhankelijk van het type peeling kan de huid de daaropvolgende dag rood verkleuren. Dat is zeker NIET bij alle peelings! Bv een lactaatzuren peeling is super zacht en de huid is sterk gehydrateerd na de behandeling. Er zijn heel veel verschillende sterkte en werkingen in peelings afhankelijk van ons doel. Zuiverend, hydrateren, vernieuwen, rimpeltjes, pigment,…
Bij sterkere peelings gaat de huid wel na twee á drie dagen vervellen. Het is belangrijk de aangepaste huidverzorging consequent toe te passen voor een optimaal herstel van de huid. De huid heeft rust nodig na de behandeling. Vermijd crèmes, massage, felle zon en andere schoonheidsbehandelingen. U ontvangt van ons natuurlijk duidelijke instructies voor de nazorg.


SkinPen

SkinPen: medische Microneedling

"You're never too old to become younger."

SkinPen

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en minimale downtime.

 

Dit kan met de het SkinPen Precision Systeem.  De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.  Het heeft tevens als enige systeem een CE klasse 2a markering voor het veilig en effectief behandelen van acnelittekens in het gelaat bij volwassen van 22 jaar en ouder, pigmentvlekken, rimpeltjes en fijne lijntjes in het gelaat en hals.

 

Een SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de. huid terechtkomen.  Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt.  Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.  Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

 

Aangewezen bij:

 • Fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Het bekomen van een egalere teint
 • Acnelittekens
 • Het verzachten van pigmentatie
 • Huidverslapping te voorkomen en lichtjes te verbeteren
 • Het verouderingsproces doeltreffend af te remmen

 

Medische Microneedling is met de SkinPen krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren!  Met de SkinPen is er géén kans op overdracht van ziektes van de een op de andere patiënt.

 

 

Nazorg

 

In je thuisverzorgingspakketje zitten 2 producten:

Skinfuse lift HG:  Deze crème breng je de eerst 24h na de behandeling regelmatig aan. Enkel dit product!

Skinfuse rescue: Deze crème gebruik je na de eerste 24h en helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen.

Deze mag je meermaals aanbrengen.  Voor meer comfort mag je een zachte moisturizer crème over dit product aanbrengen en zeker een zonnebescherming.

 • Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling.
 • Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken.
 • Omdat we door die techniek een natuurlijk huidproces triggeren, is het optimale resultaat pas na enkele weken zichtbaar.
 • De SkinPen behandeling wordt ook in kuur aangeraden van 3 tot 6 behandelingen voor een zichtbaar en doeltreffend resultaat. (tussenperiode van 4 tot 6 weken.)

Stap 1

Reiniging + ontsmetten

Een zuivere huid die klaar is voor de behandeling

Stap 2

Microneedling

De microneedling wordt aan je huid aangepast.

Doel collageen stimulatie, acne littekens,...

Stap 3

massage en afsluiten

Na de needling krijg je een relaxerende massage van de nek en schouders.

Ook de nazorg wordt met jou overlopen.


Definitief ontharen

VPL Energis Ultra Plus

"Wil jij ook van die ongewenste en vervelende haartjes af?"

Definitieve ontharing

De VPL Energist Ultra Plus pakt deze haartjes aan, sneller en aangenamer dan ooit.  VPL staat voor Variable Pulsed Light, het is de opvolger van de beschikbare IPL systemen.  De Energist VPL UltraPlus™ wordt gebruikt voor tal van schoonheidsbehandelingen als permanente ontharing en huidverbetering.
Dankzij al het wetenschappelijke onderzoek achter Energist VPL en ervaring van medische laserspecialisten die het apparaat mee hebben ontwikkeld, is de technologie evenwaardig aan de krachtigste ontharingslasers op de markt, maar scoort ze zelfs veel hoger op vlak van veiligheid.

 

Per behandeling wordt ongeveer 15 à 25% van de zichtbare haren definitief verwijderd en vanaf de eerste behandeling merkt u resultaat. Het totaal aantal behandelingen is gemiddeld 6 tot 10 keer, afhankelijk van haardichtheid, haarkleur en huidskleur. Het is dus de goedkoopste oplossing in vergelijking met een leven lang waxen, sugaren of scheren!

Je zal merken dat na de eerste behandeling al een groot deel van de haartjes uitvallen, toch kan je niet volledig haarvrij zijn na één behandeling.  De groei van de haartjes verloopt in verschillende fasen en enkel de haartjes die zich in de groeifase bevinden zijn gevoelig voor de lichtbehandeling en kunnen permanent vernietigd worden.

 

Deze behandeling is geschikt voor:

 • Mannen en vrouwen
 • Als de haartjes donkerder zijn dan de huid
 • Blonde en grijze haartjes zijn niet te behandelen
 • Lichte en donkere huidtypes

 

Tijdens een intake gesprek wordt met jou alles besproken, deze zijn steeds gratis en vrijblijvend.

 

De eerste volledige behandeling wordt je steeds GRATIS aangeboden.  Zo kunnen we ook steeds evalueren of de behandeling aanslaat zonder tijd en geld te verliezen.

 

Vanaf 3 behandelde zones is de goedkoopste heel het traject GRATIS.


VPL Huidverbetering

VPL huidverbetering

"Behind every successful woman

is a good skincare routine"

VPL huidverbetering

Variable Pulsed Light™
Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie en biedt grensverleggende mogelijkheden.

 

Dit op gebied van:
Skin rejuvenation (huidverjonging/ huidverbetering)
Couperose, Rosacea
Acné
Pigmentvlekken

 

Skin rejuvenation Vpl-huidverbetering
Energist VPL UltraPlus biedt u een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden.
Door verschillende factoren, zoals veroudering en zonneschade, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid: fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen.
Energist VPL UltraPlus gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om sporen van veroudering uit te wissen.

 

VARIABLE PULSED LIGHT™ VPL

 

Hoe kan het jou helpen?

De lichttherapie van Energist VPL UltraPlus kan behandelen voor:
fijne lijntjes
verslapte huid
pigmentvlekken (geen melasma!)
ouderdomsvlekken
gesprongen bloedvaten
couperose
rosacea
huidtextuur

 

Hoe werkt Energist VPL UltraPlus voor huidverjonging en huidverbetering?
Met het unieke, gepatenteerde Energist VLP UltraPlus systeem kan elk specifiek huidprobleem en huidtype op maat behandeld worden. De gepulseerde VPL lichttherapie lokt een reactie uit bij de huidcellen zodat zij nieuwe collageen aanmaken en het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces activeren.
Het nieuw collageen maakt uw huid op een natuurlijke manier egaler, steviger en voller.
Fijne lijntjes en roodheid gaan vervagen en ontstekingen verdwijnen.

 

 

Hoe lang blijft het resultaat?
Bij behandelingen voor couperose, pigmentvlekken en onstekingen (acné en rosacea) worden de aandoeningen permanent vernietigd. Dit betekent echter niet dat u geen nieuwe gesprongen bloedvaatjes, vlekken of ontstekingen kunt krijgen, maar deze zijn op hun beurt dan weer perfect te verwijderen met een onderhoudsbehandeling.

 

 

Bij huidsverjongingsbehandelingen wordt er vanaf de eerste Energist VPL UltraPlus behandeling een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid gestart.
Dit proces is op zijn hoogtepunt op ongeveer één maand na de behandeling.

 

Naargelang u meerdere behandelingen ondergaat, zal uw natuurlijke huidverjongingsproces ook meer gestimuleerd worden. Het is daarom aangeraden om een kuur te volgen van 3 tot 6 behandelingen.
Om uw resultaat optimaal te kunnen behouden en nog te verbeteren, is het raadzaam de kuur te vervolgen met regelmatige onderhoudsbehandelingen.


Geneo

Geneo

"Breathe in, shine out."

Geneo

Oxygeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing die 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
Oxygeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

 

Ultrasone celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien worden door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.
Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

 

Tripollar Radiofrequentie

Tripollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.
Doordat de tripollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Stap 1

OxyGeneo

+ Zuurstofverrijking van binnenuit
+ Verbetert de huidstructuur
+ Gladdere huid en egale teint
+ Optimale opname van werkstoffen
+ Dadelijk zichtbaar resultaat

Stap 2

Ultrasone

+ Betere opname van werkstoffen
+ Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid opgenomen worden
+ Celmetabolisme wordt gestimuleerd
+ Verbetert de vochtbalans van de huid
+ Verzacht en kalmeert de huid

Stap 3

Tripollar RF

+ Verminderen van rimpeltjes en fijne lijntjes
+ Verbetering van de gelaatscontouren
+ Verstrakking van de huid
+ Versteviging van de huid
+ Anti-aging