Definitieve ontharing

De VPL Energist Ultra Plus pakt deze haartjes aan, sneller en aangenamer dan ooit.  VPL staat voor Variable Pulsed Light, het is de opvolger van de beschikbare IPL systemen.  De Energist VPL UltraPlus™ wordt gebruikt voor tal van schoonheidsbehandelingen als permanente ontharing en huidverbetering.
Dankzij al het wetenschappelijke onderzoek achter Energist VPL en ervaring van medische laserspecialisten die het apparaat mee hebben ontwikkeld, is de technologie evenwaardig aan de krachtigste ontharingslasers op de markt, maar scoort ze zelfs veel hoger op vlak van veiligheid.

 

Per behandeling wordt ongeveer 15 à 25% van de zichtbare haren definitief verwijderd en vanaf de eerste behandeling merkt u resultaat. Het totaal aantal behandelingen is gemiddeld 6 tot 10 keer, afhankelijk van haardichtheid, haarkleur en huidskleur. Het is dus de goedkoopste oplossing in vergelijking met een leven lang waxen, sugaren of scheren!

Je zal merken dat na de eerste behandeling al een groot deel van de haartjes uitvallen, toch kan je niet volledig haarvrij zijn na één behandeling.  De groei van de haartjes verloopt in verschillende fasen en enkel de haartjes die zich in de groeifase bevinden zijn gevoelig voor de lichtbehandeling en kunnen permanent vernietigd worden.

 

Deze behandeling is geschikt voor:

  • Mannen en vrouwen
  • Als de haartjes donkerder zijn dan de huid
  • Blonde en grijze haartjes zijn niet te behandelen
  • Lichte en donkere huidtypes

 

Tijdens een intake gesprek wordt met jou alles besproken, deze zijn steeds gratis en vrijblijvend.

 

De eerste volledige behandeling wordt je steeds GRATIS aangeboden.  Zo kunnen we ook steeds evalueren of de behandeling aanslaat zonder tijd en geld te verliezen.

 

Vanaf 3 behandelde zones is de goedkoopste heel het traject GRATIS.