Skincare is my religion

Ben jij tevreden met jouw huidbeeld? Elke huid is anders en vraagt een andere aanpak of oplossing. We vergeten vaak dat onze huid ons grootste orgaan is en dat het letterlijk met je meeleeft! Eet je gezond, slaap je goed, heb je langdurige stress, draag je zorg voor jezelf,…? Maar soms kan een simpele switch in jouw verzorgingsritueel voldoende zijn om jouw huid te verbeteren. Je huid weerspiegelt vaak veel van je leefgewoonten en onderliggende oorzaken. Denk maar aan een vermoeide, futloze huid na ziekte, hormonale acne, rimpeltjes door overvloedig zonnen…. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor jezelf en je huid. Als huidcoach probeer ik langdurige resultaten en/of oplossingen te bieden om je een gezonde/jongere huid te geven. Skincare is my religion omdat ik ervan overtuigd ben dat een goede huidverzorging, huidveroudering sterk afremt en huidproblemen kan verbeteren of voorkomen. Ik heb talrijke opleidingen gevolgd en geïnvesteerd in wetenschappelijk onderbouwde producten en apparatuur, maar soms is het nodig om aanvullende zaken te bekijken om bepaalde doelen te bereiken. Daarom heb ik contacten met dermatologen, esthetische specialisten, orthomoleculaire therapeut, …

Hoe pakken we dit aan?

“We geven je geen perfecte huid, maar wel ééntje met een gouden randje dat jou doet stralen!”

De 360° aanpak

Kamp je met een huidprobleem zoals acne, rosacea, pigment, rimpeltjes … dan is een goede huidanalyse en begeleiding noodzakelijk. Maar dat kunnen we niet alleen… Een goede verzorging is een must om een huidprobleem aan te pakken. Bij huidverbetering kiezen we steeds voor een 360° aanpak. Dit wil zeggen dat we je huid gaan behandelen in volgende stappen:

Stap 1

Huidanalyse

Met ons observ 520 huidanalyse apparaat brengen we jouw huid volledig in kaart. Door middel van haarscherpe foto’s kunnen we zien wat het blote oog niet ziet en zo de conditie van jouw huid bepalen. Zo kunnen we een persoonlijk behandelingsplan opstellen om jouw huidprobleem te verbeteren. Juist omdat het behandelingsplan zo persoonlijk is, kan er geen vaste prijs op geplakt worden. Vraag vrijblijvend je persoonlijke behandeling aan!

Behandelingsplan

Vervolgens maak ik een persoonlijk behandelingsplan voor je op. Dit bestaat uit volgende onderdelen: thuisbehandeling, instituutbehandelingen, voedingsadvies (indien nodig) en de opvolging.

Stap 2

Stap 3

Duurzaam resultaat

Natuurlijk stopt het niet als het resultaat bereikt is. Vergelijk het met sporten, om je conditie te onderhouden moet je blijven trainen. Dit is ook zo voor je huid! Skincare is een work-out voor je huid om te verbeteren maar ook om je om je resultaat te behouden en preventie.

Waarom een huidanalyse?

Om een doeltreffend en persoonlijk behandelingsplan op te stellen moeten we eerst kijken hoe jouw huidconditie is. Dit doen we aan de hand van een observ520 huidanalyse apparaat. We kunnen zo in de huid kijken en huidproblemen zichtbaar maken die je niet met het blote oog kan zien. De Observ 520 gebruikt zes verschillende huidanalysemodi om de diepere huidlagen te kunnen analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd zichtbaar. Door een complete analyse te maken van alle huidlagen kun je vele problemen voor zijn. Je bent steeds welkom bij Mooi Mooi als je vragen hebt over je huid of als je graag advies wenst over de behandelingen en producten. Hierbij bespreken we samen met jou je wensen en mogelijkheden.

Wat kan de huidanalyse zichtbaar maken?

PigmentatiestoornissenHuidschade door zonlichtHuidstructuur / verhoorningHuidveroudering zoals rimpeltjes en huidverslappingGedeshydrateerde huidOvermatige talgklierproductie/vet huidtypeVerstopte poriënVerminderde talgklierproductie / droog huidtypeGevoelige, dunne, kwetsbare huidHuidoppervlaktetextuurVasculaire problemen (roodheid, couperose en rosacea)Huidirritatie zoals eczeem, immuniteit problemen