Merk je dat jouw huid niet meer de stevigheid heeft die je zou willen. Zie je dat de gelaatscontouren vervagen en het volume van de huid afneemt?

Met het ouder worden neemt de activiteit van je cellen af, onder anderen diegenen die verantwoordelijk zijn voor je collageen- en elastineaanmaak. De huid wordt slapper, je verliest elasticiteit.We spreken over een natuurlijke veroudering en een veroudering door je levensstijl. Natuurlijke veroudering wordt veroorzaakt door onze genen en levert ons fijne lijntjes, minder vet(volume) en een drogere en dunnere huid op.De veroudering door onze levensstijl, roken, alcohol, zon, stress, slapeloosheid, foute voedingsgewoonten, manifesteert zich vooral in de vorm van diepe rimpels en pigmentvlekken.

Waar ligt de focus?

We gaan de huid zoveel mogelijk boosten om eigen collageen en elastine aan te maken om zo de huid terug meer volume te geven. Om dit proces te triggeren gaan we verschillende ingrediënten en technieken combineren.Ook suppletie zoals collagen+ en vitamine C kunnen van binnenuit de huid ondersteunen en het verouderingsproces afremmen.