Laten we elkaar inspireren!

Een event staat in teken van een groter thema

24 mei 2022

De beste versie van jezelf

 ≠

Streven naar perfectie                 

Heb je ook vaak dat je balanceert op een dunne koord van de beste versie van jezelf en streven naar perfectie?En toch is het een groot verschil.  Tijdens de eerste Taboe Talk neem ik je mee in een hele interactieve avond om met kleine stapjes perfectie los te laten en zo het beste van jezelf naar boven te halen.  Want dat maakt je sterker, geeft groei, geeft energie....We weten vaak hoe het moet in ons hoofd maar welke kleine veranderingen kunnen we toepassen?

28 juni 2022

Self-Care is how you take your power back

inhoud wordt nog besproken

Datum nog te bepalen

inhoud wordt nog besproken

Waarom jij kiest voor 'Gewoon Mooi'

Samen naar meer zelfvertrouwen 💪🏽

Sociale media, taboes, maatschappelijke ideeën, ons eigen verhaal,... ze hebben allemaal een invloed op hoe we naar onszelf kijken. En laat ons eerlijk zijn, dat is niet altijd even liefdevol en vriendelijk. Ik wil je met 'Gewoon Mooi' leren het vrouw-zijn te omarmen en vriendelijker te zijn voor jezelf zodat je met een glimlach naar je spiegelbeeld kan kijken. Ik wil je aansporen het beste uit jezelf te halen door je bewust te worden van de kracht van mindset, skincare en personality.  Want je bent niet alleen met je worstelingen en je hoeft er niet alleen door te komen.  We ondersteunen elkaar.

Ja, dit heb ik nodig!

Wat houdt de 'Gewoon Mooi' Taboe Talk praktisch in?

Denk aan een inspirerende talk door iemand met kennis van een bepaald thema waar we als vrouw vaak een ruggesteuntje in kunnen gebruiken.  Dit allemaal in een gezellige en vertrouwde setting met een lekker glaasje en hapje.  Reserveer tijdig je plaatsje want de plaatsen zijn beperkt tot 10 vrouwen.  Taboe Talk: De beste versie van jezelf ≠ Streven naar perfectie.Wanneer: 12 meiUur: 19.30h - 21.30hWaar: B&B TannerieMarkt 23, BalenPrijs: € 67Hannah hier link om te reserveren en te betalen:)  Taboe Talk:Wanneer 28 juni 2022Uur: 19.30h - 21.30hWaar: B&B ElvierOude Bleken 15a - 2400 MolPrijs: € 67

🧡 Voel je je soms alleen als vrouw met je onzekerheden? 🧡 Wil je over thema's over het vrouw-zijn meer weten of ervaringen delen? 🧡 Wil je praktische en doelgerichte tips? 🧡 Verspreid je liever warme aanmoedigingen dan roddels en kritiek?

Dan ben je zeer welkom op onze Taboe Talk!