Heb jij ook nood aan een inspirerende babbel?

Voel je je soms alleen met je vragen?  Door mijn praktijk als huidcoach hoor ik vaak dat vele vrouwen met dezelfde onzekerheden worstelen.

 

Tijdens een Taboe Talk gaan we telkens een avond één onderwerp uitlichten.  We nemen jou die avond helemaal mee in een kleine groep inspirerende vrouwen in een thema waar we als vrouw vaak vragen rond hebben.

 

Denk aan het loslaten van perfectie, invloed van sociale media op ons zelfbeeld, onze struggles met hormonen, belang van zelfzorg, .... Dit in een gezellige setting met een lekkere mocktail & hapje. Want nee, je bent niet alleen!

🤎

Ben je klaar om jezelf naar waarde te schatten en liever te zijn voor jezelf?

🤎

Ga je het engagement aan om met de tips aan de slag te gaan op weg naar de beste versie van jezelf?

🤎

Ben je bereid om taboes en onzekerheden te bespreken, met een lach en een traan?

De beste versie van jezelf ≠ Streven naar perfectie

24 mei 2022

Heb je ook vaak dat je balanceert op een dunne koord van de beste versie van jezelf en streven naar perfectie? En toch is het een groot verschil.  Tijdens de eerste Taboe Talk neem ik je mee in een hele interactieve avond om met kleine stapjes perfectie los te laten en zo het beste van jezelf naar boven te halen.  Want dat maakt je sterker, geeft groei, geeft energie.... We weten vaak hoe het moet in ons hoofd maar welke kleine veranderingen kunnen we toepassen?

Boek nu

Hoe komen tot een fijne relatie met eten?

28 juni 2022

Ben je een emo-eter? Herken je jezelf in het alles-of-niets principe wat betreft eten?  Ben je steeds maar bezig met eten in je hoofd.  Heb je het idee altijd maar op dieet te zijn?  Ben je een jojo-er?

 

Kom meer te weten over hoe je een fijne relatie met eten krijgt, en hoe je bestaande gewoontes kan veranderen in nieuwe patronen die op lange termijn blijvend zijn.

 

Gastspreker: Kirsten van Son

Klinisch psycholoog en gedragstherapeute, gespecialiseerd in eetproblematiek

Boek nu

Taboe talk 3 stay tuned

datum t.b.c

inhoud wordt nog besproken

Waarom jij kiest voor 'gewoon mooi'

Samen naar meer zelfvertrouwen 💪🏽

Sociale media, taboes, maatschappelijke ideeën, ons eigen verhaal,... ze hebben allemaal een invloed op hoe we naar onszelf kijken. En laat ons eerlijk zijn, dat is niet altijd even liefdevol en vriendelijk. Ik wil je met 'Gewoon Mooi' leren het vrouw-zijn te omarmen en vriendelijker te zijn voor jezelf zodat je met een glimlach naar je spiegelbeeld kan kijken. Ik wil je aansporen het beste uit jezelf te halen door je bewust te worden van de kracht van mindset, skincare en personality.

 

 

Want je bent niet alleen met je worstelingen en je hoeft er niet alleen door te komen.  We ondersteunen elkaar.

Ja, dit heb ik nodig!

Wat houdt de gewoon mooi taboe talk praktisch in?

Denk aan een inspirerende talk door iemand met kennis van een bepaald thema waar we als vrouw vaak een ruggesteuntje in kunnen gebruiken.  Dit allemaal in een gezellige en vertrouwde setting met een lekker glaasje en hapje. Reserveer tijdig je plaatsje want de plaatsen zijn beperkt tot 10 vrouwen!

🧡 Voel je je soms alleen als vrouw met je onzekerheden?

 

🧡 Wil je over thema's over het vrouw-zijn meer weten of ervaringen delen?

 

🧡 Wil je praktische en doelgerichte tips?

 

🧡 Verspreid je liever warme aanmoedigingen dan roddels en kritiek?

Dan ben je zeer welkom op onze Taboe Talk!