Hoe vaak wil je met een vriendelijkere blik naar jezelf kunnen kijken?

Nee, helaas dat komt niet zomaar.  Dit is een proces en vraagt actie.  Maar is dat niet de beste investering voor jezelf? Hoeveel rust zou het je geven om je thuis te voelen bij jezelf?  Tijdens deze workshop neem ik je mee in een transformatie die gebaseerd is op drie pijlers om de beste versie van jezelf te worden.

Mindset

To change the way you feel, change the way you think

Als start van het 'Gewoon Mooi' traject krijg je enkele dagen voor de live workshop een mailtje. In deze presentatie neem ik je mee in het traject dat puur om jezelf draait. Maar omdat mindset de basis is om anders naar jezelf te kijken, ga je ook gedurende dit traject mailing ontvangen en daag ik je uit om aan jezelf te werken. Het ombuigen van gedachten, iets doen met jouw talenten, wat maakt jou JOU....?

Selfcare

Self-Care is how you take your power back

Tijdens de live workshop gaan we met de drie pijlers van 'Gewoon Mooi' aan de slag. Selfcare krijgt tijdens deze dag een mooie invulling. We gaan stap voor stap aan de slag om jouw huid optimaal te verzorgen. Want ook huidproblemen veroorzaken vaak onzekerheden. Daarnaast krijgen we een heerlijke yoga sessie van . Want ook bewegen en tot rust komen is selfcare!

Personality

You're a limited edition

Wat maakt jou JOU? Welke talenten, uiterlijke kenmerken, stijl .... maken jou uniek? Om dat te helpen zoeken willen we jullie de unieke ervaring geven van een professionele fotoshoot. JOUW schoonheid wordt met veel respect en liefde vastgelegd. Barbara @barbara.vanhulle en Michelle @michellevanherck zijn de vaste fotografen die ervoor zorgen dat je je volledig comfortabel voelt tijdens deze mooie ervaring.

Waarom jij kiest voor 'Gewoon Mooi'

Samen naar meer zelfvertrouwen 💪🏽

Sociale media, taboes, maatschappelijke ideeën, ons eigen verhaal,... ze hebben allemaal een invloed op hoe we naar onszelf kijken. En laat ons eerlijk zijn, dat is niet altijd even liefdevol en vriendelijk. Ik wil je met 'Gewoon Mooi' leren het vrouw-zijn te omarmen en vriendelijker te zijn voor jezelf zodat je met een glimlach naar je spiegelbeeld kan kijken. Ik wil je aansporen het beste uit jezelf te halen door je bewust te worden van de kracht van mindset, skincare en personality.  Met 'Gewoon Mooi' gaan we in kleine groep een transformatie tegemoet.  Want je bent niet alleen met je worstelingen en je hoeft er niet alleen door te komen.  We ondersteunen elkaar.

Ja, dit heb ik nodig!

Wat houdt de 'Gewoon Mooi' workshop in?

Een tweedaagse die zal draaien rond deze pilaren: Mindset - Selfcare - Personality

DAG 1 WORKSHOP DAG: 17 september 2022 ☀️ Op een interactieve manier met elkaar kennis maken en zijn vele onderwerpen bespreekbaar.☀️Een moment van rust tijdens een yoga sessie☀️ De lunch wordt verzorgd door Oord.☀️ Selfcare / Skincare☀️ Wensen en reflectie☀️ Afsluiten van de dag Nee, na die dag laat ik je nog niet los.  Je ontvangt een inspirerend werkboekje om jouw doelen concreet te maken. Dit kan je volledig op je eigen tempo doen.  Mocht je nood hebben aan een call, kan deze ook aangevraagd worden.

DAG 2 SELF LOVE DAY: 19 november 2022 Deze dag is het JOUW moment. We gaan je in beeld brengen op een manier waarop jij jezelf graag wil tonen.  Jouw schoonheid wordt met veel respect en liefde vastgelegd.  Er wordt een uur afgesproken en je krijgt de kans om je te laten maquilleren. Barbara @barbara.vanhulle of Michelle Vanherck zijn de vaste fotografen die ervoor zorgen dat je je volledig comfortabel voelt tijdens deze mooie ervaring.

🧡 Voel je je een beetje verloren en wil je een sterke comeback maken? 🧡 Wil je van je persoonlijkheid je superkracht maken? 🧡 Kies je ervoor om anderen liefdevol te ondersteunen en hun successen mee te vieren? 🧡 Verspreid je liever warme aanmoedigingen dan roddels en kritiek?

Dan hoor jij helemaal thuis in 'Gewoon Mooi'! Uitzonderlijke promo nu 249€ ipv 449€ Wees er snel bij telkens maar 8 plaatjes vrij!

Heb je nog vragen over Gewoon Mooi?

Hé lieve jij, kriebelt het om aan de slag te gaan naar een mooi zelfbeeld? Maar je zit nog met vragen wat 'Gewoon Mooi' voor jou kan beteken? Ik beantwoord al jouw vragen tijdens een video call. Boek hieronder jouw tijdslot!