SkinPen

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en minimale downtime. Dit kan met de het SkinPen Precision Systeem.  De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.  Het heeft tevens als enige systeem een CE klasse 2a markering voor het veilig en effectief behandelen van acnelittekens in het gelaat bij volwassen van 22 jaar en ouder, pigmentvlekken, rimpeltjes en fijne lijntjes in het gelaat en hals. Een SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de. huid terechtkomen.  Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt.  Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.  Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender! Aangewezen bij:
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Het bekomen van een egalere teint
  • Acnelittekens
  • Het verzachten van pigmentatie
  • Huidverslapping te voorkomen en lichtjes te verbeteren
  • Het verouderingsproces doeltreffend af te remmen
 Medische Microneedling is met de SkinPen krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren!  Met de SkinPen is er géén kans op overdracht van ziektes van de een op de andere patiënt.  Nazorg In je thuisverzorgingspakketje zitten 2 producten:Skinfuse lift HG:  Deze crème breng je de eerst 24h na de behandeling regelmatig aan. Enkel dit product!Skinfuse rescue: Deze crème gebruik je na de eerste 24h en helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen.Deze mag je meermaals aanbrengen.  Voor meer comfort mag je een zachte moisturizer crème over dit product aanbrengen en zeker een zonnebescherming.
  • Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling.
  • Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken.
  • Omdat we door die techniek een natuurlijk huidproces triggeren, is het optimale resultaat pas na enkele weken zichtbaar.
  • De SkinPen behandeling wordt ook in kuur aangeraden van 3 tot 6 behandelingen voor een zichtbaar en doeltreffend resultaat. (tussenperiode van 4 tot 6 weken.)

Stap 1

Reiniging + ontsmetten

Een zuivere huid die klaar is voor de behandeling

Stap 2

Microneedling

De microneedling wordt aan je huid aangepast.Doel collageen stimulatie, acne littekens,...

Stap 3

massage en afsluiten

Na de needling krijg je een relaxerende massage van de nek en schouders.Ook de nazorg wordt met jou overlopen.