Hoe vaak voel je je niet happy met je spiegelbeeld? Voel je je onzeker?

Door mijn job als schoonheidsspecialiste en een recente enquête hoor ik meermaals dat sociale media, maatschappelijke idealen,...maar ook je eigen verhaal een effect hebben op ons zelfbeeld.

💭 "Ik merk dat ik door sociale media de lat voor mezelf hoger leg of dat ik hierdoor net "gedemotiveerd" geraak...een "laat maar" gevoel.  Hier kan ik niet tegenop."

💭 "Dat ik niet voldoe aan het ideale beeld dat er opgehangen wordt.  Ik kan me niet identificeren met deze beelden."

💭 "Op sociale media lijkt alsof sommige vrouwen altijd mooi en gelukkig zijn, terwijl ik soms op automatische piloot leef en geen tijd heb voor mezelf."

Herkenbaar toch?

Dit zijn enkele reacties die ik heb mogen ontvangen. "Welke onzekerheden?" hoor ik je nu denken. Een slanke madam met een vlotte babbel, hoe weet die nu wat jij denkt? De allesoverheersende angst om niet aan andermans verwachtingen te kunnen voldoen, verlamde mij. "Ben ik wel goed genoeg?" "Ben ik wel mooi genoeg?" Veel geduld en heel wat uren coaching en therapie later sta ik dankzij de hulp van mijn vrienden en familie waar ik nu sta. Uit deze ervaringen is 'Gewoon Mooi' ontstaan! Je kan niet weglopen van jezelf. Dus omarm jezelf en wees lief voor jezelf. De aandacht verschuiven naar meer rust en selfcare helpt om los te laten en te stoppen met vergelijken. Schrijf je nu in!

Ik doe mee!

you are beautiful

"Ik wil je met 'Gewoon Mooi' leren het vrouw-zijn te omarmen en vriendelijker te zijn voor jezelf. Zodat je met een glimlach naar je spiegelbeeld kan kijken."

Taboe Talk

Let's talk about it

Tijdens dit avondevenement lichten we steeds één onderwerp uit.  Als vrouw voelen we ons vaak alleen of blijven we vaak met vragen zitten over ons zelfbeeld, selfcare, vrouwentaboes, perfectie,... Maar het kan ook anders! We kunnen elkaar ook inspireren en aanmoedigen om het vrouw-zijn te omarmen.

Boeken

Workshop

Let's work about it

Wil je graag aan jezelf werken en een transformatie ondergaan naar een beter zelfbeeld? Dan is de 'Gewoon Mooi' workshop een doelgerichte stap om de beste versie van jezelf te worden.  Want ja, je bent genoeg! Deze workshop bestaat uit verschillende onderdelen: workshopdag - inspirerend werkboek - selflove shoot

Events

Let's show it

Deze evenementen staan in teken van een groter thema.

Waarom jij kiest voor 'gewoon mooi'

Samen naar meer zelfvertrouwen 💪🏽

Sociale media, taboes, maatschappelijke ideeën, ons eigen verhaal,... ze hebben allemaal een invloed op hoe we naar onszelf kijken. En laat ons eerlijk zijn, dat is niet altijd even liefdevol en vriendelijk. Ik wil je met 'Gewoon Mooi' leren het vrouw-zijn te omarmen en vriendelijker te zijn voor jezelf zodat je met een glimlach naar je spiegelbeeld kan kijken. Ik wil je aansporen het beste uit jezelf te halen door je bewust te worden van de kracht van mindset, skincare en personality.  Met 'Gewoon Mooi' gaan we in kleine groep een transformatie tegemoet.  Want je bent niet alleen met je worstelingen en je hoeft er niet alleen door te komen.  We ondersteunen elkaar.

Ja, dit heb ik nodig!

🧡 Voel je je een beetje verloren en wil je een sterke comeback maken? 🧡 Wil je van je persoonlijkheid je superkracht maken? 🧡 Kies je ervoor om anderen liefdevol te ondersteunen en hun successen mee te vieren? 🧡 Verspreid je liever warme aanmoedigingen dan roddels en kritiek?

Dan hoor jij helemaal thuis in 'Gewoon Mooi'! Uitzonderlijke promo nu 249€ ipv 449€ Wees er snel bij telkens maar 8 plaatjes vrij!

Heb je nog vragen over Gewoon Mooi?

Hé lieve jij, kriebelt het om aan de slag te gaan naar een mooi zelfbeeld? Maar je zit nog met vragen wat 'Gewoon Mooi' voor jou kan beteken? Ik beantwoord al jouw vragen tijdens een video call. Boek hieronder jouw tijdslot!